قوانین استفاده از وب سایت
    دانش آموزان عزیز در حفظ و نگهداری از کلمه عبور و رمز عبور خود جهت استفاده از وب سایت پویا باشید.

•    لینک یا آدرس وب سایت های معرفی شده، صرفا جهت اطلاع رسانی  می باشد. وب سایت مدرسه مسئولیتی در قبال محتوای لینک ها یا تغییرات بعدی آنها به عهده نخواهد داشت.

•    هر دانش آموز تنها حق دارد با نام  کاربری در سایت  فعالیت داشته باشد  فعالیت با بیش از یک نام، حساب کاربری محدود و یا حذف خواهد شد.

•     توجه داشته باشید مطالب ارسالی دانش آموزان در قسمت انجمن های گفتگو به صورت  ویرایش شده  وتحت   نظارت مسئول مربوطه ارسال شود(معلم مربوطه –معلم راهنما-مسئول سایت)

•    در صورتی که مطالب ارسالی دانش آموز با قوانین مدرسه مغایرت داشته باشد به  شخص خاطی تذکر ، و  دسترسی او  را  به  صورت موقت و یا دائمی قطع خواهد کرد و این عمل به عنوان مورد انظباطی جدا ثبت می شود.

•    بهره برداری و استفاده از اطلاعات این سایت با ذکر دبستان دخترانه  و  یا مجموعه مدارس سپهر به عنوان منبع و برای مقاصد مطابق با قوانین اعلام شده، مجاز می باشد و  در صورت بروز هر گونه تخلف، پیگرد قانونی خواهد داشت.

با تشکر دبستان دخترانه سپهر