عنوان
گزارش
گزارش اولین جلسه انجمن اولیا و مربیان دبستان دخترانه غیر دولتی سپهر
باسلام و احترام ؛
 اولین جلسه انجمن بعد از شروع سال تحصیلی با حضور مدیریت محترم سرکار  خانم سوهانی و اعضای انتخابی توسط اولیا برگزار گردید.
نکاتی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت عبارتند از:
فعالیت های انجام شده در مهر ماه
سازمان دهی و پاکسازی مدرسه از  وسایل اضافه غیر قابل استفاده و دور ریز و خالی شدن اتاق های پایین و تجهیز و آماده سازی آن جهت کارگاه نقاشی .
تجهیز آشپزخانه مدرسه  .
تغییر محل دریافت  ناهار فراگیران و بالا رفتن آن از نظر کیفیت.
 نقاشی دیواری سالن ورودی(سالن غذاخوری پایه ششم ) .
ارائه دفترچه تقویم اجرایی یک ساله وکارنمای ماهانه به اولیای دانش آموزان.
سازماندهی وبروز رسانی پرونده تحصیلی دانش آموزان.
تغییر فضای آموزشی پیش دبستان به داخل ساختمان وتجهیز آن.
تهیه سی دی آموزشی مداد و نصب بر روی تخته هوشمند تمامی کلاس ها.
تجهیز و آماده سازی فضای نمازخانه جهت دسترسی بهتر دانش آموزان.
دعوت از آتش نشانی جهت بازدید مدرسه وایمن سازی آن.
دعوت از نیروی انتظامی جهت آگاه نمودن فراگیران از نکات ایمنی در هفته نیروی انتظامی.
تصمیمات اتخاذ شده:
انتخاب شایسته جناب آقای علیرضا فدعمی  توسط اعضای محترم به عنوان رئیس انجمن اولیا و مربیان.
ساماندهی و نظارت بر سرویس های  بهداشتی و کنترل نظافت آن .

ایجاد فضای شاد و مفرح و امن برای دانش آموزان بافضا سازی  گل و گیاه ودرختچه. و پژوهش محور کردن فراگیران در این زمینه.
برنامه ریزی جهت برگزاری یک روز شاد در روز 13 آبان ، روز دانش آموز  در حیاط  مدرسه.
تجهیز فضای موجود و نقاشی آن جهت استفاده فراگیران به عنوان کارگاه نقاشی.
تصمیم انجمن در خصوص تهیه CD مداد جهت دانش افزایی دانش آموزان و تهیه آن توسط دانش آموزان در صورت تمایل.
اطلاع رسانی اولیا در خصوص غیبت دانش  آموزان تا قبل از ساعت 9صبح به مدرسه .
استفاده از افراد متخصص ومهارت های شغلی آنان در آموزش وبهره گیری بیشتر فراگیران از تجارب ارزنده آنان و آشنایی با مشاغل.
بحث پیرامون باشگاه ورزشی پایه های ششم ، پنجم وچهارم وتجهیز آن. صحبت و پیگیری جهت پیدا کردن باشگاه جدید.
 با یاری اعضای محترم انجمن.
تاکید بر عدم  غیبت فراگیران  بدون هماهنگی با دبستان و پر کردن فرم در خواست کتبی و موافقت  آموز گار و معاون آموزشی دبستان  به غیر از مورد بیماری.
تجهیز بیشتر دبستان به ابزار بازی های دبستانی.